Fia barátnőjét erőszakolta Béla

Megerőszakolta fiának barátnőjét egy pécsi férfi Meszesen. A részeg apa a kiskorú Tímeát többször magáévá tette, majd az éppen haza érkező fiát és a lányt is összeverte, majd a fiát meg is késelte. A szörnyeteg tárgyalása már elkezdődött a Pécsi Törvényszéken.

hirdetés

– Esküszöm agyonütöm az apám, ha egyszer kiengedik – ezt mondta lapunknak az áldozat volt barátja a tárgyalás előtt. A fiút a mai napig felzaklatja apja tette. A vád szerint Cs. Béla még 2013 októberében, ittas állapotban, több alkalommal megerőszakolta a fia kiskorú barátnőjét saját lakásában. A lány kollégista barátját várta a vádlott lakásában, amikor a részeg apa rávetette magát. Az egyik erőszak éppen akkor zajlott amikor a fiú hazaért, a fiú számon kérte apját, hogy mit csinál.

Cs. Béla akkor a fiával kialakult szóváltás során ököllel kezdte ütlegelni a lányt, majd a segítségére siető fiút is. Ezután felkapott egy 10 cm pengehosszúságú kést azzal többször a fia felé bökött. Az egyik szúrás elérte fiú alhasának bal oldalát.

Az orvos szakértői vélemény szerint mindketten 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedtek. A bíróság zárt tárgyalást rendelt el a kiskorúak miatt, amelyen több tanút is kihallgatnak az ügyben. A férfi akár 15 éves börtönbüntetést is kaphat.