Kamikaze: ködben, forgalommal szemben az M6-oson

Egy pécsi hölgy lélekjelenlétének és a közbeavatkozásnak köszönhető, hogy nem történt tragédia az M6-os autópályán szerda kora este. Egy idős férfi ugyanis szembe haladt a forgalommal. Végül a rendőrök kapcsolták le.

hirdetés
Kilométereken keresztül hajtott szembe a forgalommal egy férfi az M6-os bátaszéki szakaszán a Pécs felé vezető oldalon Budapest irányába. A járművet többen is észlelték. A Pécsma.hu úgy tudja, a rendőrséget egy hölgy sofőr értesítette az esetről.
 
A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményben reagált megkeresésünkre, amiben leírták, hogy a sofőr nem tudta hol és hogyan keveredett fel az autópályára. Egy idő után vette csak észre, hogy eltévedt. Ekkor már két alagút között járt, majd úgy döntött, félrehúzódik az út szélére. Az autópályakezelő a biztonság érdekében lezárta az alagutakat, így nem történt baleset. Végül a rossz irányba haladó járművet és sofőrjét a rendőrök vezették le a sztrádáról.

 • gabika

  Én 60 éves kor felett ELVENNÉM a jogsit,de a hivatásosoknak 65 éves korban vonnám be. Már 65 felett INGYENESEN közlekedhetnek mindenhol. NEM tennék kivételt SENKI kedvéért. Aláírom hogy a fiatalság is töri az autókat, DE NEM azért mert megváltozott a Világ, és gyorsabbak az autók.

 • noname

  Funai,lehet hogy Te voltál az? 🙂

 • Mikolt

  Én úgy gondolom,egy bizonyos kor után ,mondjuk 70-év ,elkéne venni mindenkitől a jogosítványt!!! Ez nem vicc!!!!

 • pintyes

  Funai nehéz a felfogásod látom, talán jogosítványod sincs. Igen a Pécs felé vezető oldalon Budapest irányában haladt és Bátaszék közelében mi ebben az érthetetlen?

 • Csoki

  Az is valami hogy valaki észrevette. Amilyen “forgalmas” az M6-s biztos van olyan időszak hogy ellehet menni két felhajtó között a rossz oldalon anélkül hogy bárki észrevenné. 😛

 • krisz

  kedes Funai ne légy már ennyire kötekedős, a cikk írója kivételesen jól írta… 😀

  Az ilyen papótól-mamókától tessék elvenni a vezetői-engedélyét, másik, hogy az egészségügyi alkalmasságiját is valamelyik feketepiacon megkapta, mert már egy háziorvos se adta volna ki… 😀 és minimum egy 300E Ft-os csekket kiküldeni ennek a szerencsétlen idiótának… baromi nagy sárga-táblákkal fel van tünteve, hogy ROSSZ IRÁNY-ba tetszik menni, másik meg, hogy a pályától 50km-re rakják ki a nagy kék táblákat, hogy M60-M6, még a nagy ködben is látni legalább 50méterre….

 • BZ

  Szembe ment e forgalommal, Pécs felé vezető oldalon szemben, Bp. irányába. Mi nem érthető ezen?

 • ő

  köd van ott is 🙂

 • Funai

  “az M6-os bátaszéki szakaszán a PÉCS FELÉ VEZETŐ OLDALON BUDAPEST IRÁNYÁBA. Most akkor merre?