Halálos baleset Kertvárosban

foto 4 (1)
A Táncsics Mihály utca és az Árnyas út kereszteződésében történt a baleset, a személyautó egyik utasa életét vesztette.

hirdetés

Személyautóval ütközött egy autóbusz Pécsen a Táncsics Mihály utca és az Árnyas út kereszteződésében. A baleset következtében a személyautó utasai közül egy ember a helyszínen életét vesztette, egy súlyosan, egy személy életveszélyesen megsérült.

foto 1 (2)

Információnk szerint a sofőr az Árnyas utcáról akart kikanyarodni a Táncsis utcára, amikor a 60-as busz maga alágyűrte a kocsit.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=DuHIFyw2HQU&feature=youtu.be” height=”450″]

foto 3 (2)

A pécsi hivatásos tűzoltók védősugár fedezete mellett, feszítővágó berendezés segítségévél szabadították az egyik sérültet a gépkocsiból.
foto 3 (1)

A buszon utazó emberek közül hárman könnyű sérülést szenvedtek. A műszaki mentési munkálatok és a rendőrségi helyszínelés idejére lezárták az érintett kereszteződést. A balesethez a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is riasztották.

A baleset miatt a 3-as, a 22-es, a 23-as, a 24-es és a 60-as autóbuszok terelőútvonalon közlekednek. A 3-as jelzésű járat a Móra Ferenc utcán közlekedik mindkét irányban, a 22-es, a 23-as, a 24-es és 60-as a temető felé mindkét irányban.Kimaradó megállók:3-as: Bogár utca , Berzsenyi utca , Árnyas út, Szövetség utca; 22-23-24-es: Enyezd utca , Árnyas út; 60-as: Szövetség utca, Árnyas út, Enyezd utca.

Frissítve (18:07)

Az útzárat feloldották a helyszínelés befejezése után, a buszok az eredeti útvonalon járnak. Olvasónk szerint ugyanakkor nem az Árnyas útról akart kikanyarodni az autó, hanem a délről érkezett a Táncsison. A sofőr fékezett a zebra előtt, de a kocsi megcsúszott és megpördült, úgy került a szemből érkező busz elé.