Igazi pécsi siker: Lukács Gergely a Magyar Vízilabda Szövetség elnökségében!

A PSN Zrt. vízilabda-szakosztályának szakmai igazgatóját rövid időn belül két hatalmas elismerés is érte: múlt héten a Magyar Vízilabda Egyesületek Regionális Ligájának elnöki posztjára választották meg, ma pedig egyhangú szavazással beválasztották a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) elnökségébe. 

A két kinevezéssel rengeteg új, izgalmas feladat hárul majd a szakemberre, aki – mint lapunknak elmondta – ennek ellenére nem fog kevesebbet foglalkozni a pécsi pólós utánpótlással. Lukács Gergely kiemelte, hogy abban reménykedik, új pozíciói által sokkal inkább segíteni tudja majd a vízilabdázást nemcsak a dunántúli régióban, hanem a többi területen is.

hirdetés

– Ez elcsépelten hangzik, de számomra ez óriási megtiszteltetés, nagyon nagy dolog az életemben. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki támogatott, azon leszek, hogy munkámmal megháláljam a bizalmat. Nagyon büszke vagyok arra is, hogy pécsi születésűként sikerült bekerülni az MVLSZ elnökségébe, sokat jelent nekem a szülővárosom. Mindemellett azt gondolom, ezekben a pozíciókban inkább a tettek számítanak, nem pedig a szavak: bele fogom tenni a feladatokba ugyanazt az energiát, amit az utóbbi években mint felnőtt edző, utánpótlás szakmai igazgató és dunántúli területi igazgató tettem. Vannak konkrét céljaim is, többek között szeretném a régiós szervezetet még tovább fejleszteni és az utánpótlás-bizottsággal karöltve további szakmai tartalommal megtölteni. Nagyszerű elődeim voltak, akik sokszor árral szemben is kardoskodtak és vágták az ösvényt, az ő nyomdokaikba szeretnék lépni és kiaknázni a Régió Ligában rejlő lehetőségeket – fejtette ki lapunknak Lukács Gergely.

Az MVLSZ honlapja szerint továbbá Vári Attila sportvezető a szerdai tisztújító közgyűlésen egyhangú szavazással kapott ismét bizalmat, így még 4 évig ülhet az elnöki székben. A szervezet társelnöke a továbbiakban is Beck György, társadalmi elnöke pedig Hegedűs Éva lesz. Alelnöknek Madaras Norbertet és Molnár Tamást választották, míg a szervezet elnökségébe Biros Péter, Boros Tamás, Dala Tamás, Faragó Tamás, Gergely István, Hoffmann Tamás, Kovács István, Lukács Gergely, Magyar József, Nyíri Zoltán, Székely Bulcsú és Tóth Sándor került.

Kiemelt kép forrása: Pecsivizilabda.hu

hirdetés

Hirdetés