Keményen tarol majd a téli Depresszió

Nagy metálkodás lesz

Kőkemény bulira készülhetnek november 27-én a pécsi rockerek és metálosok, ugyanis a városba látogat az ország egyik legmenőbb rock-zenekara, a 15 éves születésnapjukat turnéval ünneplő Depresszió, akik garantáltan szét fogják kapni a Zsolnay Negyed E78-as koncerttermét!

hirdetés

Aki egy kicsit is ismeretes a hazai rockéletben, az tudja, hogy a Depresszió soha nem okoz csalódást egyetlen fellépésével sem. A 2000-ben alakult metál banda sikerét jelzi, hogy már maguk mögött tudnak 7 nagy- és egy kislemezt, készítettek 19 videoklipet és 3 DVD-t is. A súlyos formáció már számos kiadványával vezette a magyar lemezeladási listákat, a Depressziót tehát nem hiába hívják Magyarország egyik legnépszerűbb bandájának.

Nagy metálkodás lesz
Nagy metálkodás lesz

Ahogy a legjobb és legmegbízhatóbb metál együttesek, a Depresszió is igazán élőben okoz szó szerint ütős élményt. Aki járt már a banda egyik önálló koncertjén, vagy látta őket egy-egy hazai könnyűzenei fesztiválon (melyeken ma már mindig kiemelt helyen lépnek fel), az tudja, hogy a srácok mindent beleadnak. Zenéjük minőségére pedig bizonyíték, hogy a közel 700 koncertjük közül rengeteget játszottak olyan világhírű zenekarok társaságában, mint például a Korn, Marilyn Manson, a Slayer, a Deep Purple, a Motörhead, vagy a Sepultura. Biztosra vehető, hogy a Depresszió lebontja az E78-at.

Előzenekarként a Burnout és az AWS zenéjét élvezhetik a korán érkezők.

Helyszín: Zsolnay Negyed, E78
Időpont: november 27.

Menetrend:
19.00: Kapunyitás
19.40: Burnout
20.30: AWS
21.30: Depresszió