Lebontják a központi menzát

Új, modern munkaügyi kirendeltség várja majd az érintetteket 2015 közepétől Pécsett, a Szabadság úton – az egykori középiskolai menzának helyet adó épület helyén. 

hirdetés

Jelenleg is a szűk belvárosi Zrínyi utcában fogadja ügyfeleit a pécsi munkaügyi központ kirendeltsége, azonban jövő nyár közepétől egy minden szempontból korszerű központot alakítanak ki a vasútállomás közelében, a Szabadság úton.

janovics
Janovics László szerint mérni fogják az ügyfelek elégedettségét

– Az építési engedély szeptember 8-án lett jogerős. A beruházó most írja ki a közbeszerzési eljárást, ami várhatóan december végére fejeződik be, ekkor hirdetnek nyertes kivitelezőt. A jelenlegi épület bontása október elsején kezdődött meg, így a nyertes kivitelező januártól hozzáfoghat az új kirendeltség megépítéséhez. Az új épületnek 2015. június 30-ra állni kell – fogalmazott Jankovics László.

A Baranya Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának igazgatója szerint a volt központi diákmenza helyén kialakítandó kirendeltségben számos fejlesztést hajtanak végre, hogy hatékonyabb lehessen az ügyintézés. Azt ígérik, hogy a várakozási idő is jelentősen csökkeni fog.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a kiürítendő Zrínyi utcai egység sorsa – ahogyan a Király utcai részleg jövőjéről sincs még konkrétum. Ami biztos, hogy kormányablak nyílik a pécsi vasúti pályaudvaron, amikor befejezik az épület felújítását.

Ön is evett A Menzán?

Eredmények

Loading ... Loading ...