Meki helye: átalakítás jön

Megkötötte a város a bérleti szerződést a korábban McDonald’s-ként működő üzlethelyiség új gazdáival, azaz a következő hetekben megindulhat az ingatlan átépítése. A nívós étterem információink szerint legkésőbb három hónapon belül nyithat meg.

hirdetés

Olvasóink visszatérő jelleggel kérdezték lapunkat arról, hogy várhatóan mikor nyithat meg az az új étterem, amely az egykori McDonald’s helyébe lép a városháza földszintjén. A majdani üzemeltetők egy pályázaton nyerték el a bérleti jogot még február elején, de azóta nem történt semmi az érintett ingatlanrészben.

A pécsi városháza vagyongazdálkodási osztálya azt közölte lapunkkal, hogy csak március 27-én kötötték meg végül a szerződést a hely új gazdáival, akik így csak mostantól vehetik birtokba a területet. Hozzátették: a bérlők át szeretnék alakítani a belső teret és csak ezt követően nyitják meg az egységet.

Kerestük az üzemeltetőket, de türelmet kértek lapunktól; várhatóan még húsvét előtt tartanak részletes tájékoztatást arról, hogy pontosan mikor nyitnak, kiket céloznak meg, s milyen ételekkel várják majd a betérőket.