Jobbik: „Mellár Tamás mandátumtolvaj”

A Jobbik reagált arra, hogy Mellár Tamás beül a Párbeszéd frakciójába. Fogarasi Gábor, a választókerület jobbikos jelöltje Facebook-oldalán osztotta meg reakcióját.

„40 napos böjt után, a baloldaliak pünkösd vasárnapján kifizették a júdáspénzt. A Jobbik sajnálattal értesült arról, hogy Mellár Tamás feladta oly sokszor hangoztatott függetlenségét, és beül a Párbeszéd országgyűlési frakciójába. A Párbeszéd egy mérhetetlenül kis támogatottságú, önállóan létezni sem tudó,
csupán pénzért és pénzzel összetákolt egylet.

hirdetés

A parlamenti választás során számos alkalommal fogalmaztuk meg aggályainkat azzal kapcsolatban, hogy egy önmagát keresztény, konzervatív, polgári értékrendű jelöltnek valló politikus elfogadja a kormányzásban már kudarcot vallott, a választókat többszörösen becsapó és megkárosító baloldaliak támogatását.

2018. április 9., Mellár Tamás: »Függetlenként indultam, így kaptam bizalmat a választóktól, így is megyek a parlamentbe, egyik párt mellé sem állok be, az árulás lenne.«

2018. május 20., Mellár Tamás: »Belépek az országgyűlés Párbeszéd frakciójába.«

Mellár Tamás elárulta a polgári, konzervatív szavazókat, a Parlamentbe jutása után azonnal becsapta a választóit. Mellár Tamás mandátumtolvaj, a választási győzelme reményében hazudott a kampányában.

Képviselő Úr, ez hamar ment!

Miközben a parlament baloldali patkójában önkényesen és törvénytelenül leosztják a párttámogatásokat egymás közt, tökéletesen ráhangolódnak a 2/3-dal visszaélő Fidesz tevékenységére és politikai bolhacirkusszá alakítják az Országgyűlést, ismét bebizonyosodott, hogy a Jobbik az egyetlen választóihoz, elveihez és meghirdetett értékeihez hű, törvényesen működő ellenzéki párt.

Fogarasi Gábor
A Jobbik Magyarországért Mozgalom pécsi önkormányzati képviselője
volt országgyűlési képviselőjelölt”

hirdetés

Hirdetés