Szurkoljunk együtt a Kossuth téren a magyaroknak!

Aki nem tud ott lenni a gyorsan telt házassá vált magyar-román EB selejtezőn, de mégsem szeretné az otthona melegéből végignézni, az örülhet, hiszen szeptember 4-én a Kossuth téren egy hatalmas kivetítőn a többi pécsi drukkerrel karöltve szurkolhat majd a hazai válogatottnak. És ez még nem minden.

hirdetés

Mindenki a magyar-román válogatott meccs lázában él, nem is hiába fogytak el a jegyek a várva várt sporteseményre. Feltehetően Pécsről is sokan mennek majd a helyszínre drukkolni, de aki nem ér rá, vagy nem fért már be a stadionba, az se fog bánkódni, mert a meccs napján a Kossuth téren egy igazán látványos nyilvános vetítést tartanak majd a beszédes nevű „Pécsi Sör & Fociteraszon”.

A pécsi keménymagos- és koca focirajongók a mérkőzést egy hatalmas, közel 20 négyzetméteres kivetítőn követhetik végig, a látottakról pedig Mayer András pécsi labdarúgó szakíró fog szakmai beszélgetést vezetni.

dzsudzsak(25)

A diskurzusban Mayer beszélgetőtársai olyan neves pécsi sportemberek lesznek, mint Márton Gábor, a PMFC vezetőedzője és a PMSC korábbi válogatott játékosa, valamint Vári Attila, a PMFC-t is üzemeltető PSN Zrt. vezérigazgatója és kétszeres olimpiai bajnok pólós.

Egy focimeccs pedig nem focimeccs pár jó sör nélkül, épp ezért a rendezvény szervezői egy különleges meglepetéssel is készülnek, ugyanis a kivetítő közelében egy sörpultot is fel fognak majd állítani, a sörök mellett némi meccsnézős harapnivaló is akad majd ezen a pulton.

Természetesen a városvezetés is szívesen várja a szurkolókat, Páva Zsolt, Pécs polgármestere így buzdította a focirajongó pécsieket:

– Szurkolni mégiscsak közösségeben a legjobb, mi pedig szeretnénk visszaadni egy igazi lelátó hangulatát. Bízom abban, hogy minden futballszerető pécsi jól fogja érezni magát, a magunk részéről mi igyekszünk mindent megtenni, hogy ez sikerüljön. Hajrá Magyarország!

A meccs 20:45-kor kezdődik, de a Kossuth téren már érdemes 19 órakor megjelenni, egy kis evés-ivás és a szakmai beszélgetések csak jót fognak tenni a mérkőzés előtt.