Nemes Balázs oltásra buzdító közös videót készítene Hoppál Péterrel

A pécsi Momentum elnöke felkérte Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselőt, hogy egy közös videóban álljanak ki amellett, hogy mindenki oltassa be magát.

hirdetés
Uránia Mozi

A Momentum elnöke, Fekete-Győr András vasárnap közleményében felkérte Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy egy közös videóban álljanak ki azért, hogy „minden magyar oltassa be magát”.

Ugyanezt a felhívást intézte Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselőhöz Nemes Balázs, a Momentum pécsi szervezetének elnöke, aki a következőket írta Facebook-oldalán:

“A Momentum pécsi elnökeként arra szólítom fel Dr. Hoppál Péter országgyűlési képviselőt, hogy közös videóban álljunk ki amellett, hogy minden magyar oltsa be magát! Ha fontos a kormánynak az oltási hajlandóság növelése, csináljunk úgy, mint egy normális, nyugati országban: politikai háborúzás helyett ösztönözzünk közösen a védőoltások beadására.
Az oltásra regisztáltak száma ugyanis még mindig 4 millió alatt van, miközben a halálos áldozatok száma naponta több százzal nő. Nincs most ennél fontosabb nemzeti ügy. Tegyük félre a pártpolitikát, és mentsük meg közösen több ezer magyar életét.”