Pécsen bulizik az X-Faktor

Közeledik az egész országban népszerű tehetségkutató műsor, az X-Faktor legújabb évada. Az egyéves szünet után újrainduló show keretében meghallgatásokat tartanak számos városban. Pécsen március 18-án várják azokat, akik úgy gondolják, hogy mindenképpen helyük van a műsorban.

hirdetés

Hat éve, 2010-ben indult el a magyarországi premierje óta töretlen népszerűségnek örvendő tehetségkutató verseny, az X-Faktor. A sikeres első öt év után tavaly szüneteltették a viadalt, idén azonban újult erővel keresik a rendezők hazánk legeredetibb és legjobb hangú (vagy legalábbis annak vélt…) énekeseit és előadóit.

xfaktor - b

Az öt évad során nemcsak a végső győzteseknek válhatott valóra álmuk és indulhattak el a zenei pályán, hanem azoknak is, akik így vagy úgy, de belevághattak karrierjükbe. Most Pécsen is lehetőség nyílik arra, hogy a lelkes amatőrök megmutassák magukat a világnak, hiszen március 18-án, pénteken 22 órától a Maestro Pizzériában (Klimo Gy. u. 12., nyugati várfal) tartanak meghallgatást.

Lehetőség nyílik nemcsak önmagunk, hanem barátaink, ismerőseink benevezésére is, amire ezen az oldalon nyílik lehetőség.