Pécsi értékeket láthatunk-vehetünk az Árkádban

Második alkalommal rendezik meg a Pécsi Érték Kiállítást – ezúttal a belvárosi bevásárlóközpontban.

hirdetés

A Pécsi Érték Közösség a helyi gazdasági értékek bemutatására immár második alkalommal szervezte meg a Pécsi Érték Kiállítást. A tavalyi sikeres interaktív kiállításon felbuzdulva, amelyet több mint kétezer látogató nézett meg a Zsolnay-negyedben, az idén az Árkád Bevásárlóközpontban szeptember 28. és október 2. között rendezik meg a helyi kkv-k remek termékeinek seregszemléjét.

Az alulról szerveződő kezdeményezés célja, hogy a pécsiek megismerhessék a helyi vállalkozások kiváló termékeit és vásárlásaik során előnybe részesítsék azokat. Így a vásárlók minőségi termékhez jutnak, a helyi vállalkozások pedig piachoz, ami nagyban előmozdíthatja sikeres működésüket, s ezzel a pécsi gazdaságban újabb és újabb munkahelyek teremtődhetnek.

A hét folyamán az Árkádba kilátogatók megismerhetik többek között a jövő autóját, amely 400 Ft-ból egész Portugáliáig repít, a csodakártyát, ami agyunk kevésbé használt területeit trenírozza, a helyi élelmiszergazdaság remekműveit, csodás növénykölteményeket, bútorokat, kerámia- és szűcstermékeket, de szórakoztató gyermekülést és orrszívót is találnak csakúgy, mint saját készítésű társasjátékot, háromdimenziós nyomdát és még sok-sok érdekességet.