Pécsi Napok – figyelj, kéne a hangod!

Habár a nyárnak néhány héten belül hivatalosan vége, Pécsen nem áll meg az élet, sőt, a hangulat csak tovább fokozódik. Szeptember 17. és 27. között feltesszük az i-re a pontot. Indul a Pécsi Napok finom borokkal, jó sörökkel, izgalmas programokkal és rengeteg meglepetéssel! Igen, Te is ott leszel!

hirdetés

A már tradíciónak számító őszi rendezvénysorozat biztosan nem újdonság a pécsiek számára, ám idén a város egy kicsit felturbózta a programokat. A szervezők igazán nagy durranásra készülnek!

MC, ceremóniamester, térmester

Részleteket egyelőre nem árulhatunk el, de az biztos: Rád is szükségünk lesz ahhoz, hogy jól sikerüljön a buli! Speakereket/térmestereket/MC-ket keresünk a tíznapos rendezvény idejére, akik vállalják, hogy szórakoztatják a közönséget két koncert, vagy a különböző programok között.

[note note_color=”#ff977d”]

Elvárások:

– Ne légy lámpalázas!

– Szeress és tudj is beszélni – hangosan, érthetően!

– Legyen jó a humorod (ne csak szerinted, a barátaid szerint is)![/note]

Vagyis, ha szeretsz a középpontban lenni, csíped a tömeget, könnyedén feltalálod magad váratlan helyzetekben, és szívesen színpadra pattannál MC-ként a Pécsi Napokon, küldj egy bemutatkozó videót az info@pecsimarketing.hu e-mail címre. Határidő: 2015. augusztus 31.