Psycho Mutants: új lemez

Bő három év után jelentkezik új lemezzel a Psycho Mutants. A Baby Burn nemzetközi terjesztésnek és promóciónak köszönhetően arra is esélyt ad, hogy a Nyugat-Európában is igazán befusson a zenekar.

hirdetés

A 2010 őszén megjelent Tango with me után sem volt tétlen a Psycho Mutants csapata, a folyamatos magyarországi és külföldi koncertek mellett már korán elkezdtek dolgozni az új dalokon. A munka azután gyorsult fel, hogy a franciaországi koncertügynökükön keresztül megkereste őket a Volvox Music kiadó, amely a korábbi lemezek meghallgatása után hevesen érdeklődni kezdett a Pscycho Mutants iránt.

Az új lemezt 2013 őszén vették fel, a felvételek során többek között közreműködött Salamon Eszter, a Másfél korábbi csellósa és Sárközy „Papa” Zoltán, a 30Y billentyűse. A dalokat Deutsch Gábor anORGANik keverte.

A Psycho Mutants 2009 óta aktívan jelen van Nyugat-Európában is, és a többnyire nagy sikert arató külföldi fellépések mára meghozták jutalmukat. A pécsi zenekar olyan elismert bandákkal került szoros barátságba és munkakapcsolatba, mint az amerikai Firewater, vagy a francia származású Washington Dead Cats, a fellépési lehetőségeket pedig már jellemző módon nem nekik kell felkutatniuk, a klubok, szervezők keresik őket.