Szirénázó rendőrautó karambolozott

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a kora esti órákban Pécsen Uránvárosban, a 6-os számú főút és a Szántó Kovács János utca kereszteződésében.

hirdetés

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint december 9-én fél hat körül egy megkülönböztető jelzését használó rendőrségi autó haladt Pécsen a 6-os főúton, amikor eddig tisztázatlan okok miatt összeütközött a Szántó Kovács János utca felől érkező Fiat Puntóval. Az ebben utazó öt személyt – köztük egy gyermeket – sérüléseik ellátása érdekében a mentő kórházba szállította.

Információink szerint az ütközés során a rendőrautó a járdára sodródott, majd nekiment egy elektromos kapcsolószekrénynek, úgy tudjuk, az autóban senki sem sérült meg.

A helyszínelés és a műszaki mentés jelenleg is tart, a forgalom zavartalan.

A baleset körülményeit – szakértők bevonásával – a Pécsi Rendőrkapitányság vizsgálja.

  • MZ/X

    Attol hogy a zsaruk megkulonbozteto jelzest hasznalnak nekik is ovatossan kell vezetniuk. Nem szaguldozni ossze vissza es jatszani az agyukat mint ahogyan a tobbseg teszi. Lemerem fogadni hogy a gepjarmu sebessege az fo ok ebben a balesetben…

  • pistike

    a francnak kő vijjogtatni azokkal a bumszli szofiskocsikkal! nekem az anyukám aztat tanított, hoggy szép csendessen, lassanként halaggyak a uccán, akkor nem gázolnak elfele. igaza lett, már egyhete nem ütött el senkise!

  • lajos

    karam bolÓzni sose jó, se karamb ollózni, se karambo lózni….:-)