Távozik a Pécs Holding vezérigazgatója

A pécsi Polgármesteri Kabinetiroda közleményben tudatta,  a Pécs Holding Zrt. éléről közös megegyezéssel távozik Barna Béla. 

hirdetés

A Pécs Holding Zrt. vezérigazgatója csütörtökön megállapodott dr. Páva Zsolttal, Pécs polgármesterével arról, hogy 2016. május 31-i hatállyal közös megegyezéssel megszünteti munkaviszonyát a társaságnál.

A munkaviszony megszüntetését a pécsi városi közgyűlés hagyja jóvá a későbbiekben.

Barna Béla élt a polgármester által felkínált azon lehetőséggel, hogy a továbbiakban egyedi projektekben tanácsadóként dolgozhasson – közölte a Polgármesteri Kabinetiroda.

A Pécs Holding megbízott vezérigazgatói teendőit ideiglenes jelleggel Sándor Zsolt, a Tettye Forrásház Zrt. vezérigazgatója látja majd el jelenlegi megbízatása mellett díjazás nélkül június elsejétől.

Új vezérigazgató megválasztásáról a későbbiekben dönt a város közgyűlése.

Páva Zsolt a bejelentést követően azt mondta, Barna Béla több mint öt esztendőn át irányította a városi vagyonkezelő céget. Vezetése alatt a társaság mind hatékonyságban, mind gazdaságossági mutatókat illetően jelentős előrelépéseket ért el. A következő időszakban további strukturális átalakítások miatt új vezetőt kérnek fel a cég irányítására.