Városházi dolgozónak ment neki az MSZP

A szocialista párt a minap arról tartott sajtótájékoztatót, hogy Decsi István mostani alpolgármester is benne volt abban a bírálóbizottságban, ami a közvilágításról döntött. Igen ám, de nagyon nem őróla van szó. 

hirdetés

A MSZP-sek ugyanis egy városházi dolgozót hoztak kellemetlen helyzetbe, mert valójában Decsi János volt az ominózus bírálóbizottság tagja, aki névrokona az alpolgármesternek, és mindössze munkakapcsolatban van Decsi Istvánnal. Ráadásul már a szocialista érában is a városházán dolgozott, hosszú ideje a Polgármesteri Hivatal megbecsült és elismert munkatársa.

Gulyás Emil MSZP-s pécsi városházi képviselő egyébként arra is utalt a közvilágításról szóló sajtótájékoztatóján, hogy Pécsen nincs az ügyben büntetőeljárás és a pécsi önkormányzat nem tagadta meg a közvilágítással kapcsolatos iratok kiadását, miután azokat kérték.

A szocialisták mindenesetre kevésnek tartották azt, amit kaptak szerintük titkolóznak. Ugyanakkor a jogszabály az önkormányzatok által kötött szerződések bizonyos lényeges adatainak közzétételét rendeli el, a szerződés  megnevezése (típusa), tárgya, a szerződést kötő felek neve, a szerződés értéke, határozott időre kötött szerződés esetében annak időtartama, valamint az említett adatok változásai kell szerepeljen a honlapon – ezek pedig meg is találhatóak.

Hirdetés

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Decsi elvtárs a fityesz-kdnp számára egy megbízható elvtárs, az úgynevezett nemzeti kormányunk csak és kizárólag megbízható volt elvtársakból áll, akiknek egy valódi rendszerváltás esetén az utcaseprői állás lenne megfelelő.

Comments are closed.