20 C
Pécs
vasárnap, április 28, 2024
KezdőlapSportLabdaA hajrában kapott ki a PVSK a Zalaegerszegtő felkészülési mérkőzésen

A hajrában kapott ki a PVSK a Zalaegerszegtő felkészülési mérkőzésen

A PVSK-Veolia férfikosárlabdacsapata újabb vereséget szenvedett a felkékszülési időszakban. Ezúttal hazai pályán nem bírt a Zalaegerszeggel.

Ha szigorúan az eredményeket nézzük, eddig nem igazán megy a PVSK férfikosárlabda-csapatának a felkészülési időszakban. Az első, Eszék elleni győzelem óta ugyanis mindegyik mérkőzését elveszítette a Pécs, sorrendben a Kecskemét, a Falco, a Nyíregyháza, és hétfőn este a ZTE ellen is.

Az összkép azért nem ennyire tragikus, ugyanis meccsről-meccsre alakul a pécsiek játéka. Persze van is munkája bőven Dragan Alekszics vezetőedzőnek, hiszen gyakorlatilag teljesen újn csapatot kell építeni, az előző évi keretből mindössze ketten, Veljko Brkics és Meleg Gergő maradtak.

A Zalaegerszeg ellen az mindenesetre pozitív volt, hogy komolyabb, majd’ húszpontos hátrányból tudott visszajönni a meccsbe a PVSK az utolsó negyedben – igaz a hajrát már az ellenfél bírta jobban. A frissen igazolt légiósok közül Brysontól biztosan sok szép dolgot láthatnak majd a szurkolók a szezon során, de Ivosev is egyre többször mutatja meg, hogy nem véleltlenüln volt ő pár éve az NB I. alapszakaszának legértékesebb játékosa.

PVSK-Veolia–ZTE 74-79 (20-19, 15-23, 22-19, 17-18)
Kosárlabda felkészülési mérkőzés, férfiak. Pécs, 100 néző.

PVSK-Veolia: Haynes-Jones 9/3, ILLÉS 10/6, BRYSON 16/9, IVOSEV 15/9, Kalmár. Cs.: Brkics 14, Bíró O. 6/6, Doktor, Meleg 2, Goldring 2. Vezetőedző: Dragan Alekszics.
ZTE: WILSON 17, Simó 2, Németh 4, BARNETT 21/12, Horti. Cs.: BONIFERT 9/6, HERON 24, Révész, Makkos, Csuti 2. Vezetőedző: Teo Czizmics.

Fotó: Rónási Márton / PVSK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő