26 C
Pécs
hétfő, április 29, 2024
KezdőlapSportLabdaAmerikai légióssal lett teljes a PVSK-Veolia kerete

Amerikai légióssal lett teljes a PVSK-Veolia kerete

Bejelentette utolsó igazolását is a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata, amely az amerikai Chase Harler szerződtetése után már teljes kerettel készül az NB I. B-s szezonra.

Ahogyan azt a klub már előzetesen is jelezte, egy légióssal terveztek az előttünk álló szezonra, ahol az NB I. B Piros csoportjában a bajnoki címet tűzte ki célként a PVSK-Veolia. Az igért külföldi játékost pedig meg is találta az együttes, bejelentette ugyanis, hogy szerződést között az amerikai Chase Harlerrel. Az elsősorban 1-es és 2-es poszton bevethető kosaras 25 éves, és nem lesz ismeretlen számára az európai kosárlabda, az előző két szezonban ugyanis előbb Litvániában, majd Svédországban légióskodott. A statisztikát böngészve az biztos, hogy jó kezű játékost igazolt a PVSK, amely a triplákat különösen jó százalékkal dobálja.

Vele pedig kész is van a Párducok kerete, több érkezőre már nem kel számítani – igaz ezen a téren nem is szűkölködött a csapat a nyáron, hiszen a jelenlegi 13 fős keretből csupán három játékos, Bíró Olivér, Kalmár Viktor és Bor Sándor töltötte a PVSK-ban az előző szezont is.

Végignézve a csapat névsorát, nem tűnik túlzott elvárásnak, hogy bajnoki címre törjön az együttes a második vonalban, és kiharcolja az élvonalba jutást. Persze az érdemi kérdések majd úgyis a pályán fognak eldőlni.

A PVSK-Veolia 2022/23-as játékoskerete
Halász Ákos, Bíró Levente, Bor Sándor, Chase Harler, Antóni Csanád, Németh András, Molnár Mátyás, Bíró Olivér, Füzi Róbert, Kocsis Zalán, Kalmár Viktor, Juhos Levente, Horti Bálint.
Vezetőedző: Juhász Olivér. Másodedző: Andrija Csirics.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő