11 C
Pécs
vasárnap, április 28, 2024
KezdőlapHírzónaBelendül a Panthers

Belendül a Panthers

A januári hét mérkőzéses meccsdömping második és harmadik összecsapása vár a PVSK-Panthers kosárlabdacsapatára a Lauber Dezső Sportcsarnokban. Csirke Ferenc szerint sokat fog segíteni a szurkolók támogatása.

Nem sokat pihent Csirke Ferenc csapata az ünnepek alatt, karácsony után rögtön folytatták az edzést a kosarasok, ennek oka a versenynaptárra pillantva nyilvánvalóvá válik, korán kezdődött a meccsek sora 2015-ben, már január 3-án Pakson várt próbatétel a pécsiekre, s ezt követően még 6 A-csoportos csata jutott az év első havára.

– Nagyon fontos és nehéz meccsek várnak ránk január 7-én és 10-én a Lauber Dezső Sportcsarnokban, szükségünk lesz a szurkolók támogatására a győzelmek kiharcolásához. Idén már nem veszíthetünk hazai pályán, ha bent szeretnénk maradni a legjobb nyolc között. Azt gondolom, hogy szerdai ellenfelünk, a Kecskemét nem véletlenül áll a tabella második helyén, jó csapatuk van, kemény összecsapásra számítok ellenük. A szombati találkozó pedig két fáradt gárda mérkőzése lesz, hiszen mindkét együttes nyolc napon belül harmadszor fog meccselni. Ráadásul a Nyíregyháza megerősítette keretét az utolsó találkozásunk óta. A nyolcba kerülés továbbra is a klub célja, az eléréséhez pedig szükség lesz a szurkolók bíztatására – mondta Csirke Ferenc a találkozók előtt.

Január 7-én, szerdán 18.30-kor kezdenek a fiúk, 10-én, szombaton pedig 18.00-kor hangzik el a kezdő sípszó a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő