24 C
Pécs
vasárnap, április 28, 2024
KezdőlapSportLabdaBrutális verést kapott a PVSK a fővárosban

Brutális verést kapott a PVSK a fővárosban

A PVSK-Mecsek Füszért vízilabdacsapata már az első félidő után is nyolc gólos hátrányban volt a Honvéd vendégeként, végül 17-5-ra kapott ki szerda este.

Egy bajnoki mérkőzés első negyedét biztosan egyetlen edző sem úgy képzeli el, mint amit a PVSK-Mecsek Füszért vezetőedzőjének, Török Viktornak kellett végig néznie csapata Honvéd elleni mérkőzésén. Nyolc perc alatt ugyanis lenullázta a fővárosi gárda a pécsieket, 6-0 állt az eredményjelzőn az első játékrész végén. És folytatás sem nézett ki sokkal jobban.

A Pécs még csak megnehezíteni sem tudta a Honvéd dolgát, ami végül egy kiütéses, tizenkét gólos vereséget eredményezett. Nem is csoda, hogy Török a meccs után nagyon kemény nyilatkozattal szúrt oda játékosainak.

– Erőt demonstrált a Honvéd – mondta a találkozó után a pécsi szakember. – Ilyen különbséggel is megérdemelten nyertek a hazaiak. Szégyellem magam a csapatom játéka miatt, nagyon rosszuk kezdtük a mérkőzést, és végig gyenge teljesítményt nyújtottunk.

Budapesti Honvéd SE–PVSK-Mecsek Füszért 17-5 (6-0, 4-2, 3-2, 4-1)
Vízilabda-OB I., férfiak, 2. forduló. V.: Kollár, ifj. Kenéz.
Budapesti Honvéd SE: FARKAS D. – Kiss B. 1, EKLER 3, Kevi 2, Fejős 1, Nyíri, Gergor 1. Cs.: Hesseles S. 1, Simon H. 1, MANHERCZ Á. 2, HESSELES B. 3, Hosnyánszky 1, Baksa. Vezetőedző: Szívós Márton.
PVSK-Mecsek Füszért: Gelencsér – Lajkó, Keresztúri, Csorba, Vogel S. 1, Reisz, Kolozsi. Cs.: Kecskeméti (k), Gaszt 1, Kókai Sz., Pellei, Szabó D. 1, Némethy 1, Dubinák 1. Vezetőedző: Török Viktor.

Fotó: honved.hu

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő