24 C
Pécs
vasárnap, április 28, 2024
KezdőlapSportLabdaEddig tartott a Magyar Kupa a PMFC-nek

Eddig tartott a Magyar Kupa a PMFC-nek

Csákváron kétgólos vereséget szenvedett Vas László csapata, így az NB II.-es PMFC számára véget ért a szereplés a Magyar Kupában, nem jutott be a legjobb 16 közé.

Csákváron lépett ma pályára a PMFC NB II.-es labdarúgócsapata, méghozzá Magyar Kupa-meccsen. A tét a legjobb 16 közé jutás volt, így nem is csoda, hogy Vas László, a pécsiek mestere nem is forgatta fel teljesen fixnek mondható kezdőcsapatát. Azért persze így is akadtak olyan játékosok, akik a bajnokságban eddig kevesebb szerephez jutottak.

A meccs a hazaik számára indult jobban, hiszen már a 18. percben vezetéshez jutottak, azt pedig csak további komoly fejtörést okozott a PMFC-nek, hogy rá öt percre megduplázták előnyüket.

Az első félidőben már nem is volt erre válasza a Pécsnek, amelynek szakmai stábja a szünet után cserékkel igyekezett alakítani a játék képén. Ez azonban az eredményben nem mutatkozott meg. Mindent megtett azért a Pécs hogy egyenlíteni tudjon, azonban ezúttal ez is kevés volt, még a szépítés sem jött össze.

Maradt a 2-0, és legjobb 16 közé így a Csákvár jutott.

 

Csákvár–PMFC 2-0 (2-0)
Labdarúgó-Magyar kupa, a legjobb 16 közé jutásért.

PMFC: Bukrán – Maques-Airosa, Preklet, Tölgyesi, Svedyuk (Katona L., 68.) – Grabant (Adamcsek, 62.), Hursán, Geiger (Hegedűs, 46.), Károly (Sági, 68.) – Kövesdi (Kónya, 46.), Bíró B. Vezetőedző: Vas László.

Gólok: Mim (18.), Magyar (23.).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő