26 C
Pécs
hétfő, április 29, 2024
KezdőlapSportLabdaEgy félidő alatt elintézte ellenfelét a pécsi vízilabdacsapat

Egy félidő alatt elintézte ellenfelét a pécsi vízilabdacsapat

Saját medencéjében, gyakorlatilag már a nagyszünetre megnyerte Szentes elleni meccsét a PVSK-Mecsek Füszért.

Az utóbbi hetekben rendre nagynevű, esélyesebb csapatokkal mérkőzött meg a PVSK vízilabdacsapat – és sajnos rendre alul is maradt ezeken a bajnokikon. A mögöttünk hagyott hétvégén azonban azt a Szentest láthatta vendégül Török Viktor együttese, amely ellen papíron azért esélyesebbnek számított.

Ezt pedig az első félidőben maradéktalanul igazolta is. Két negyed alatt ugyanis alaposabb megszórta a Szentes a pécsi gárda, amely a nagyszünethez érve már 9-3-ra vezetett. Bár a második félidőben a Szentes egy kicsit tudott kozmetikázni az eredményen, lényegi változást ez már nem jelentett. A PVSK újra nyert az OB I.-ben.

PVSK-Mecsek Füszért–Szentes 12-9 (5-1, 4-2, 0-1, 3-5)
Vízilabda-OB I., férfiak. Pécs, 250 néző. V.: Kenéz, Donauer.

PVSK-Mecsek Füszért: Józsa – KOLOZSI 3, KERESZTÚRI 3, Csorba, Csacsovszky A. 1, Gál 1, Lihotzky 1. Cs.: Almási, GASZT 2, Kókai Sz., Reisz, Némethy 1, Oltean, Gelencsér (k). Vezetőedző: Török Viktor.
Szentes: Meixner – Kókai T., Mátyók, PELLEI K. 3, Bozó 1, Hornyák 1, Pellei F. 2. Cs.: Lajkó, Makán, Kátai-Benedek, Hegedűs 2, Somogyi, Kürti-Szabó, Kovács (k). Vezetőedző: Pellei Csaba.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő