Ezüstérmesek a PSN Zrt. kis sportolói!

Az évtized utolsó Sport XXI megmérettetésének hangulatos teremversenyén a PSN Zrt. atlétikacsapata második helyen végzett az U13-as korosztályban. A 21 csapatból álló mezőnyt a Bonyhádi Atlétikai Centrum nyolc, jól előkészített pályájával fogadta – írja a PSN Zrt. honlapján.

Az Dél-Dunántúl régiójának évzáró eseményén négy versenyszám forgószínpad módjára zajlott az U11-es és U13-as korosztályban: medicin dobás fej felett előre, medicin két kezes mellső lökés, hármas- és ötösugrás, valamint sprintváltó. A versenyt mindkét korosztályban a hosszú gátváltó futamok zárták. A fiataloknak jó lehetőséget biztosított a megmérettetés a rutinszerzésre, az idősebbek között pedig a technikai kivitelezés pontosságának gyakorlására volt jó alkalom ez a nap – olvasható a PSN Zrt. honlapján.

Az eredményhirdetéskor a sportolókat szaloncukorral ajándékozták meg a karácsony jegyében, a 2007-ben született 38 főt pedig nagy tapssal és az „Újonc lettem” feliratú pólóval búcsúztatták, és várják őket jövőre új korcsoportjukban a bajnokságokon.

A 9-10 éveseknél a PSN Zrt. csapata a 7. helyet szerezte meg a 14 csapatból, az U13-as korcsoportnál pedig az ezüstérmet zsebelték be sportolóink a szoros küzdelmek ellenére.

Hirdetés