26 C
Pécs
hétfő, április 29, 2024
KezdőlapSportLabdaFontos győzelem az év végére

Fontos győzelem az év végére

A PVSK-Mecsek Füszért vízilabdázói szépen zárták le, az eddig nem túl fényes őszt.

Kár lenne tagadni, hogy a 2022/23-as bajnoki szezon őszi szezonja nem úgy sikerült a PVSK számára, ahogyan azt Török Viktor vezetőedző és csapata elképzelte. Első hat bajnokijából ugyanis négyet is elbukott a Pécs, és bár a Honvádtól és az OSC-től persze ki lehet kapni, a Miskolc és Szeged elleni rangadókon elszenvedett vereségek igen fájóak voltak.

Az év utolsó bajnokiját a hétvégén az UVSE vendégeként játszotta a Pécs, és bizony nagyon kellett a győzelem Keresztúriéknak. A papírforma a pécsiek mellett szólt, azonban az első félidő után úgy állt a dolog, hogy folytatódik a rossz széria, két negyed alatt hét gól kapott a PVSK, és előnyben volt a fővárosi rivális. A nagyszünet után azonban sebességet tudott váltani a Pécs, és nem csak ledolgozta kétgólos hátrányát, de végül nagy csatában meg is nyerte a meccset.

Így hét kör után két győzelemmel, egy döntetlennel és négy vereséggel a 9. helyen áll a PVSK-Mecsek Füszért az OB I.-ben.

 

UVSE–PVSK-Mecsek Füszért 10-11 (3-2, 4-3, 2-4, 1-2)
Vízilabda-OB I., férfiak, 7. forduló.
UVSE: Kósik – Korényi 1, Eppel, KORBÁCS 3, Ionescu 1, Tamás 1, Szentesi 1. Cs.: Korbán 1, Seeler, Tőzsér 1, Hegedűs, Szécsi 1, Garancsy. Vezetőedző: Vincze Balázs.
PVSK-Mecsek Füszért: Gelencsér – KOLOZSI 4, GASZT 2, KERESZTÚRI 3, Vogel 1, Csorba, Reisz. Cs.: Pellei, Kókai, Lajkó, Némethy 1, Dubinák, Bakos. Vezetőedző: Török Viktor.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő