26 C
Pécs
hétfő, április 29, 2024
KezdőlapSportLabdaFontos meccset veszített el a Füszért

Fontos meccset veszített el a Füszért

Hazai medencében maradt alul egy góllal a PVSK-Mecsek Füszért OB I.-es vízilabdacsapata a Szentes ellen.

Nem lehet azt állítani, hogy irigylésre méltó sorsolást kapott a szezon elején a PVSK vízilabdacsapata, hiszen az első négy fordulóban sorrenben a Vasas, a Honvéd, az OSC és a Fradi volt a  pécsiek ellenfele. És még a legvérmesebb szurkolók sem nagyon áltathatták magukat azzal, hogy bármelyik meccsen pontot tudna megcsípni a Pécs. Nem is tudott, azonban jócskán akadtak a négy kör során olyan momentum, ami bizakodásra adott okot a PVSK háza táján.

Éppen ezért nagy reményekkel várta Török Viktor együttese a hétvégén a Szentes elleni csörtét hazai vízben, hiszen végre egy olyan ellenfél jött szembe, amelyik ellen reális esély mutatkozott akár a győzelemre is. Nagy kár, hogy az első negyede alaposan belealudt a PVSK, amely így gyorsan kétgólos hátrányba került. És bár az elején még nem tűnt úgy, hogy ez ledolgozhatatlan lenne, végül mégis végzetesnek bizonyult a rossz kezdés.

A találkozó hátralévő részében ugyan már kiegyenlített volt a játék, és jócskán benne is volt a levegőben, hogy a PVSK meg tudja fordítani a meccset – 5-4-nél vezettek is Keresztúriék –, azonban a Szentes végül, ha szorosan is, meg tudta nyerni a meccset.

Így öt kör után továbbra is pont nélkül áll a Füszért, amely legközelebb Kaposváron ugrik majd medencébe.

PVSK-Mecsek Füszért–Szentes 8-9 (0-2, 1-1, 4-4, 3-2)
Vízilabda-OB I., férfiak, 5. forduló.
PVSK-Mecsek Füszért: Gelencsér – KERESZTÚRI 4, HOLL 3, Reisz, Vogel, Lajkó 1, Kolozsi. Cs.: Maser (k), Pónya, Pellei, Kókai, Némethy, Imre K., Szabó. Vezetőedző: Török Viktor.
Szentes: Kovács B. – Ashanin, Bozó 1, Vékony, SZATMÁRI 3, Biros, Hajdú 1. Cs.: Pethe, Magyar 1, Csorba, Vismeg 1, KÜRTI-SZABÓ 2, Makán. Vezetőedző: Komlósi Péter.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő