20 C
Pécs
vasárnap, április 28, 2024
KezdőlapSportLabdaHazai felkészülési tornával hangoldóik a Panthers a bajnoki rajtra

Hazai felkészülési tornával hangoldóik a Panthers a bajnoki rajtra

Szeptember 1-2-án idén is megrendezik a PVSK-MATRO Kupát. A férfikosárlabda-NB I. B Piros csoportjára készülő pécsi együttes ezúttal a Szamosi Nándor csarnokban lép pályára.

Hiába a kiesés az élvonalból, és a teljes keret-csere, vannak dolgok, amik azért nem változnak. Például az, hogy a PVSK-Veolia kosárcsapata idén is megrendezi a hagyományos hazai felékszüléi tornáját, a PVSK-MATRO Kupát.

A torna ezúttal két napos lesz, szeptember 1-én és 2-án, azaz most csütörtökön és pénteken pattog majd a labda a PVSK Verseny utcai munkacsarnokában. Amolyan főpróba is lesz ez, legalábbis ami a helyszínt illeti, hiszen a B csoportra készülő csapat nem a Lauberben, hanem a Szamosi Nándor csarnokba fogja játszani hazai meccseit, mivel a városi létesítmény energetikai felújítása hamarosan elkezdődik.

Ami az ellenfeleket illeti, érdekes meccsekre van kilátás a kupán, hiszen a Pécs mellett ide érkezik az élvonalbeli Szeged, a másodosztályú Vasas Akadémia és a horvát Eszék együttese is. Csütörtökön lesznek az elődöntők – a PVSK az Eszékkel csap össze –, pénteken pedig a bronzmeccs és a döntő.

Jó hír a szurkolóknak, hogy a hagyományoknak megfelelően a belépés ingyenes lesz a torna meccseire, azonban nem árt időben érkezni a Verseny utcába, a Szamosi csarnokba ugyanis legfeljebb 300 néző lehet a lelátón.

A PVSK-MATRO Kupa programa

Szeptember 1., csütörtök
16:00 – Szeged–Vasas Akadémia
18:30 – PVSK-Veolia–Eszék

Szeptember 2., péntek
16:00 – Bronzmeccs
18:30 – Döntő
20:30 – Díjátadó

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő