26 C
Pécs
hétfő, április 29, 2024
KezdőlapSportLabdaHazai medencében kapott ki a Füszért

Hazai medencében kapott ki a Füszért

A második félidőben nem tudott gólt lőni a PVSK-Mecsek Füszért férfivízilabda-csapata, ez pedig meg is pecsételte Török Viktor együttesének sorsát a Szeged ellen.

Egyelőre ez a szezon nem úgy alakul a pécsi pólósok számára, ahogyan azt elképzelték. Az első öt körben csak egyszer tudott nyerni a bajnokságban a PVSK, így pénteken este, a Szeged elleni hazai mérkőzésen lehetett volna javítani a mérlegen. Az első félidő után úgy is tűnt, hogy erre lehet is esély. Ugyan 7-5-re a vendégek vezettek, de élvezetes, izgalmas volt a mérkőzés.

Aztán a nagyszünet után nem jütt a várt pécsi áttörés. Olyannyira nem, hogy két negyeden keresztül képtelen volt betalálni az ellenfél kapujába a Pécs, ez pedig vereséget eredményezett, a szezonban már a negyediket.

PVSK-Mecsek Füszért–Szeged 5-8 (3-3, 2-4, 0-1, 0-0)
Vízilabda-OB I., 6. forduló.
PVSK-Mecsek Füszért: Gelencsér – Kolozsi 1, Keresztúri, Csorba, Reisz, Vogel 1, Pellei. Cs.: Szabó, Kókai, Lajkó 1, NÉMETHY 2, Dubinák, Bakos. Vezetőedző: Török Viktor.
Szeged: MOLNÁR – Sánta 1, Bóbis 1, Lakatos 1, KÜRTI 2, BOROS 2, Vékony. Cs.: Kardos, Tóth Gy., Baj 1, Horváth Zs., Leinweber, Pörge. Vezetőedző: Kiss Csaba.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő