22 C
Pécs
hétfő, április 29, 2024
KezdőlapSportLabdaJól sikerült az új edző debütálása

Jól sikerült az új edző debütálása

Szinte végig vezetve verte a Vasas Akadémia együttesét a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapat, idei első felkészülési mérkőzésén.

Bár a PVSK NB I. B-s csapatát éveken át edzette korábban Juhász Olivér, most mégis debütáló meccsére készült a pécsi szakember. Mivel ugyanis a klub „nagycsapata” tavasszal kiesett az élvonalból, most már a Piros csoportos együttese ugyanis az elsőszámú.

A cél pedig egyértelmű: bajnokságot akarnak nyerni a Párducok, és azonnal visszajutni az élvonalba.

Addig azonban hosszú és rögös út vezet még, aminek csak az elején jár az együttes. Pénteken konkrétan az első nyári edzőmeccsét játszotta a gárda, ami azonban jól sikerült, hiszen a Vasas Akadémia vendégeként tudott nyerni a Halász Ákossal, Antóni Csanáddal, Horti Bálinttal, Bíró Olivérrel felálló PVSK. A klubhonlap tudósításából kiderült, hogy az egyik nagy visszatérő, Antóni Csanád alaposan megszórta az ellenfelet, és az is, hogy Halász Ákos jól irányított, Horti Bálint pedig válogatott centerhez illő teljesítményt nyújtott – a pontszerzőket azonban nem közölte a PVSK…

Persze a lényeg jelenleg nem is ez, sokkal inkább a taktika gyakorlása. Az pedig persze nem rossz, hogy mindezt egy győztes meccsen tudta csinálni a Pécs.

Vasas Akadémia–PVSK-Veolia 57-65 (16-14, 11-14, 17-19, 13-18)
Kosárlabda, felkészülési mérkőzés.
Vasas Akadémia: Moravcsik, Fekete, Mercikic, Kelemen, Bagó. Cs.:Radics, Farkas, Andrássy, Pleész, Szabó, Cseh, Dormán.
PVSK-Veolia: Halász, Molnár, Antóni, Bíró O., Horti. Cs.: Füzi, Bor, Németh, Bíró L., Kocsis, Radó. Vezetőedző: Juhász Olivér.

Fotó: pvsk.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő