7 C
Pécs
péntek, április 26, 2024
KezdőlapSportKüzdőJól szerepeltek a pécsiek az idei utolsó nagy dzsúdóversenyen

Jól szerepeltek a pécsiek az idei utolsó nagy dzsúdóversenyen

Remekeltek a pécsi cselgáncsozók az idei év utolsó dzsúdóversenyén. A Zalaegerszegen rendezett felnőtt férfi I., II. III., és a női I., II. osztályú csapatbajnokságon mind a PKSE, mind a PVSK harcosai érmekkel térhettek haza – írja a Bama.hu.

Bár a vasutasok fiait megtizedelték a sérülések, lányaik kétszeres erőbedobással léptek tatamira, ami az eredményekben is szépen megmutatkozott. A végén 2 győzelmet, és egy 30-20 arányú vereséget követően úgy állhattak fel a II. osztály dobogójának alsó fokára, hogy egy súlycsoportban nem volt indulójuk.

A PKSE lányai szintén a II. osztályban meneteltek, és szintén a 3. helyet csípték el. A férficsapatot eközben a III. osztályban elért sikerei vitték a dobogóig. Ők is bronzzal zárták a megmérettetést.

A PVSK női csapata (II. osztály, 3. hely): Böngyik Anna 52 kg, Kenyeres Anna 63 kg, Papp Eszter Dorka 70 kg, Grassy Dóra Hanna +78 kg.

A PKSE férfi csapata (III. osztály, 3. hely): Gard Balázs 66 kg, Varga Balázs 73 kg, Kiskó Gergő 81 kg, Kéméndy Tamás 90 kg, Kárpáti Gábor +90 kg, Tabi József +90 kg.

A PKSE női csapata (II. osztály, 3. hely): Romváry Barbara 52 kg, Nagy Iván Nikol 57 kg, Kiskó-Keller Bettina 63 kg, Molnár Evelin 70 kg, Bodó Bernadett +70 kg.

Kiemelt képünk illusztráció. 
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő