12 C
Pécs
vasárnap, április 28, 2024
KezdőlapHírzónaLukács Gergely a pólósok új edzője

Lukács Gergely a pólósok új edzője

Közleményt adott ki a PVSK férfi pólócsapata a múlt héten lezajlott edzőváltással kapcsolatban, ami az alábbiakban olvasható.

A PVSK-Mecsek Füszért Vízilabda Csapatának szakmai hátteréül szolgáló PVSK Vízilabda Szakosztály Elnöksége az elmúlt hét folyamán tárgyalásokat folytatott a csapat eddigi teljesítményéről, és minden elnökségi tag egyhangúlag aggodalmát fejezte ki a csapat további szereplésével kapcsolatban.

A tervezett és várt eredmények elmaradását az Elnökség nagymértékben annak tulajdonította, hogy a csapat motiváltsága legtöbb esetben elmaradt a szükségestől, ami főként a vezető edzővel való kapcsolat megromlásának eredménye volt.

A fentiek alapján az Elnökség egyhangúlag döntött úgy, hogy 2015. február 1-jétől szerződést bont Bereczki Miklós vezetőedzővel, és 2014/2015-ös bajnoki évad végéig megbízza Lukács Gergely utánpótlás szakág-vezetőt a felnőtt csapat szakmai irányításával.

A megbízást Lukács Gergely elfogadta és 2015. február 8-án megkezdte a csapattal a felkészülést, a következő bajnoki fordulóra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő