22 C
Pécs
vasárnap, április 28, 2024
KezdőlapSportLabdaMárton Gábor lett a kiesés elől menekülő Kozármisleny edzője

Márton Gábor lett a kiesés elől menekülő Kozármisleny edzője

A pécsi szakember a kozármislenyi focicsapat honlapjának nyilatkozva azt mondta, ugyan nem akart újra munkát vállalni a nyár előtt, de érzelmi döntést hozva mégis elfogadta az NB II. utolsó helyén álló csapat vezetését.

Az biztos, hogy Kozármislenyben nem így képzelték el a szezon tavaly nyáron. Az NB III.-ból pazar eredménysorral feljutó baranyai csapat 25 fordulót követően a Merkantil Bank Liga utolsó helyén áll, és a bajnokságban már ez a második edzőváltása. A szezont Tóth Lászlóval a padon kezdték, majd őt váltotta hat kör után Szekeres Zoltán, hogy aztán néhány napja tőle is megváljon a Misleny.

Ma pedig azt is bejelentette a klub, hogy kinek kell megpróbálnia a lehetetlennek tűnőt, azaz bent tartani a másodosztályban a csapatot. Az együttes régi-új vezetőedzője Márton Gábor lett. Márton sok helyen megfordult már pályafutása során, a PMFC mellett dolgozott Kaposváron, Siófokon, Székesfehérváron és az MTK-nál is, de a Kozármisleny kispadján is szép éveket töltött el korábban. Most pedig borzalmasan nehéz helyzetben vette át ismét a Misleny irányítását, hiszen 21 megszerzett ponttal a húszcsapatos bajnokság utolsó helyén áll a gárda.

– Nem terveztem, hogy a nyár előtt munkát vállalok, voltak megkereséseim hasonszőrű csapatoktól, de nem szándékoztam nyár előtt ajánlatot elfogadni – vallotta be a kozarmislenyfc.hu-nak nyilatkozva Márton Gábor. – Meglepett a megkeresés, de nyilván a Misleny az más, ez részemről egy érzelmi döntés. Úgy gondolják, hogy én tudok segíteni és mindent megteszek azért, hogy ez valóban sikerüljön is. Nyilván varázsló nem vagyok, de sok hasonló helyzetet már sikeresen megoldottam. Azt gondolom, hogy nem reménytelen a helyzet és megpróbálunk javítani, hogy megadjuk magunknak az esélyt, hogy ha másképp nem, de osztályozón kivívhassuk a másodosztályú tagságot.

Fotó: kozarmislenyfc.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő