9 C
Pécs
szombat, április 27, 2024
KezdőlapSportAtlétikaA pécsi PSN sportolói újra remekeltek, ezúttal atlétikában

A pécsi PSN sportolói újra remekeltek, ezúttal atlétikában

A Budapest Régió Nyílt Fedett Pályás Bajnokságával megkezdődött az idei atlétikai versenyidény.

A szezonnyitó megmérettetésen háromszor állhatott dobogóra a Vári Attila olimpiai bajnok által vezetett pécsi PSN Zrt. sportolója, mindhárom éremből begyűjtöttek egyet-egyet a pécsiek.

A női magasugró számban tizenhárman indultak, közülük hárman a PSN Zrt. színeit képviselték. A legmagasabbra végül Kárpáti Enikő Kata ugrott, aki 175 centiméteres teljesítményével nagyon értékes, junior aranyjelvényes szintet ért el, és már csak négy centiméter választja el a junior Európa-bajnokság szintjétől.

A hölgyek 3000 méteres síkfutó számában a PSN Zrt. triatlonistája, Sárszegi Noémi is rajthoz állt, aki amellett, hogy saját sportágában remekel, az atléták között is megállja helyét, amit ezúttal is bizonyított, megjavította korábbi egyéni csúcsát és 10:24,53-as idejével felállhatott a dobogó harmadik fokára.

A férfiak szintén 3000 méteres megmérettetése nagy izgalmakat tartogatott, Fazekas Milán ismét megmutatta kiváló hajráját és a második helyen ért célba 8:20,38-as idővel. Ezzel minden elvárást felülmúlva 8 másodpercet javított korábbi legjobbján, ami nagyon biztató a hamarosan rajtoló felnőtt bajnokság előtt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő