7 C
Pécs
péntek, április 26, 2024
KezdőlapSportPécs nem ezt a Pécset szereti

Pécs nem ezt a Pécset szereti

Rendkívül unalmas meccsen játszott döntetlent a Pécs az Újpest ellen. A szurkolók több játékot szeretnének. 

Bár az elmúlt napokban ismét az anyagiak kerültek előtérbe a PMFC háza táján, de a pécsi szívnek minden nehézség ellenére meg kellett volna dobbannia pénteken este az Újpest ellen. A csapat ugyan valóban küzdött, de alig volt értékelhető mozzanata  a fiúknak, holott csapat játékosai ennél sokkal többet is tudnak: Horváth Adrián meg is mutatta néhányszor, mit is szeretnének látni a pécsi szurkolók,  miért is szeretik azt a Pécset, amelyik ötöt rúgott a Győrnek.

Kevés említésre méltó esemény történt az első félidőben. Többet birtokolta a labdát az Újpest, de valódi veszélyes helyzetet nem tudott kialakítani a pécsi kapu előtt. A hazaiak nagyon ügyeltek a védekezésre, a támadásokra viszont nem maradt erejük.   A fordulás után sem változott jelentősen a mérkőzés összképe, egy-egy kósza lehetőséget leszámítva nagyrészt a mezőnyben folyt a játék. A hajrához közeledve valamelyest felpörögtek az események, mindkét együttes előtt adódott néhány helyzet, gól azonban nem született.

Pécs sorozatban hetedik bajnoki meccsen – tavaly október óta – nem kapott ki saját stadionjában azonban.
OTP Bank Liga, 24. forduló:
PMFC-Matias – Újpest FC 0-0
—————————
Pécs, 1500 néző, v: Iványi
sárga lap: Kővári (6.), illetve Ngawa (32.), Litauszki (84.)

Pécs:
—–
Gőcze – Nagy Jó., Balogh Bé., Romic, Lantos – Városi, Horváth A., Szatmári, Kővári, Zsdrál – Peric (Bailo, 78.)

Újpest:
——-
Dmitrovic – Nagy Já., Litauszki, Juanan, Ngawa – Simon, Vasiljevic, Kosovic (Proesmans, 58.), Balogh Ba. – Tshibuabua (Suljic, 59.), Kabát (Lázár, 89.)

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő