15 C
Pécs
hétfő, április 29, 2024
KezdőlapHírzónaPMFC: kereterősítés

PMFC: kereterősítés

3-3-as döntetlent játszott a PMFC-MATIAS labdarúgócsapata szerda este a Budapest Honvéd vendégeként a Ligakupa negyeddöntőjének visszavágóján. Szatmáriék 6-5-ös összesítéssel bejutottak a sorozat elődöntőjébe.

Fordulatos mérkőzésen ért el továbbjutást érő döntetlent a pécsi csapat a fővárosban. A 17. percben még Koller szerezte meg a vezetést fejjel a vendég csapatnak, a Honvéd azonban néhány percen belül gyorsan meg tudta fordítani a mérkőzést.

A második félidő elején Horváth egyenlített, ám a hazai csapat ismét néhány perc alatt góllal tudott válaszolni a PMFC találatára. Ez az eredmény hosszabbítást ért volna, Szatmári azonban fejjel ismét döntetlenre alakította az állást, amely nem is változott a mérkőzés végéig.

A két meccs eredménye alapján a PMFC 6-5-ös arányban bizonyult jobbnak ellenfelénél, így a későbbiekben a Videotonnal küzdhetnek meg a döntőbe jutásért. Vasárnap azonban fontos bajnoki vár a pécsiekre Debrecenben.

A szerdai mérkőzésen pécsi színekben pályára lépett Gaál Miklós is, akivel a tegnapi nap folyamán meg is állapodott a klub, így újabb egykori PMFC játékos került vissza a klubhoz. A játékos hosszú légióskodás után tért vissza újra az NB1-be, így komoly erősítést jelenthet csapatának.

 

BUDAPEST HONVÉD – PMFC- MATIAS 3–3 (2–1)
Budapest Honvéd: Czuczi – Moga, Ignjatovics, D. Diarra, Baráth – Zsivanovics (Ikenge-King, 62.), Hidi (Holender, 34.), Nagy G., Tchami  – Martínez, Vernes (Bobál G., a szünetben)

PMFC: Sánta – Fodor F. (Lázár P., a szünetben), Krejcí, Lantos, Gaál – Akassou, Uzoma – Horváth Zs., Szatmári (Wittrédi, 74.), Koller – Simon A. (Márkvárt, 62.).

Gólszerző: Diarra (18.), Zsivanovics (22.), Martínez (51.), ill. Koller (16.), Horváth Zs. (48.), Szatmári (61.)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő