8 C
Pécs
péntek, április 26, 2024
KezdőlapSportLabdaPocsékul sikerült Márton bemutatkozása az MTK-nál

Pocsékul sikerült Márton bemutatkozása az MTK-nál

Kinevezése óta először ülhetett le az MTK NB I.-es labdarúgócsapatának kispadjára a pécsi Márton Gábor, de a szakembernek nem volt sok köszönet a debütálásban, egy ötöst kapott együttese Kisvárdán.

Bár elvileg már a Honvéd ellen egy hete is Márton volt a kiesés elől menekülő fővárosi csapat vezetőedzője, akkor még nem lehetett ott a meccsen új együttesével, pozitív koronavírustesztje miatt karanténban volt. Az más kérdés, hogy az MTK már akkor is kikapott.

És nagyon úgy tűnik, hogy egyre nagyobb a baj a kék-fehéreknél. Ma este Kisvárdán már a első félidőben kétgólos, és egy kiállítás miatt egy emberes hátrányba került ugyanis Márton csapata, amelyen a szünet után átrobogott az ellenfél. A Kisvárda végül 5-0-ra ütötte ki az MTK-t.

Ez azt jelenti, hogy ha este az Újpest legyőzi a Honvédot, akkor visszacsúszik az utolsó helyre a pécsi szakember új csapata. Nyilvánvaló, hogy ennyi idő, pár nap alatt nem csinálhatott csodát Márton sem, az azonban jól látszik, hogy nagyon nehéz dolga lesz, ha bent akarja tartani az MTK-t.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő