Hirdetés

Az AS spanyol sportújság értesülései szerint Cristiano Ronaldo elfogadta a Juventus évi 30 millió eurós fizetési ajánlatát, így már csak a Real Madridon múlik, hogy mikor költözhet a portugál sztár a spanyol fővárosból Torinóba – írja az Origo

A jelek szerint sikerre vezettek a portugál sztár ügynökének, Jorge Mendesnek az erőfeszítései, és a Juventus hajlandó megadni a 30 millió eurós éves fizetést Cristiano Ronaldónak.

Ezek után már csak egy feladat maradt: a két klubnak kell megtalálnia a közös nevezőt a portugál sztár kivásárlási árát illetően. A Juventus 100 millió eurót biztosan megadna, míg a Real az elmúlt napok hírei alapján 120-130 milliót szeretne kapni, ami nem jelenthet feloldhatatlan ellentétet a tárgyaló felek között.

A spanyol futball jól értesült szakértője, Guillem Balague úgy tudja, hogy már hetekkel ezelőtt véglegessé vált a klubváltás, és mint mondja, Ronaldo környezetéből már azt is kiszivárogtatták, hogy a portugál lakást keres Torinóban.

Viszont, hogy mire költik a pénzt Madridban, azt még nem lehet tudni, Balague szerint ugyanis a Paris Saint-Germain már többször is jelezte a Realnak, hogy a csapat legnagyobb sztárja, Neymar nem eladó. Persze, ha a brazil menni akar Madridba, akkor menni is fog Madridba, efelől ne legyenek kétségeink.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét