7 C
Pécs
péntek, április 26, 2024
KezdőlapCsemegeTeljesen átalakul a PMFC kerete

Teljesen átalakul a PMFC kerete

Kilencen biztosan távoznak a keretből, a többi játékossal megegyeztek a folytatásról. Hatan érkeznek, egyértelmű cél a jövő szezonban a feljutás – írja a Bama.hu.

Sokáig kérdéses volt, kik alkotják majd a következő szezon csapatát a pécsieknél. A jó ideje beharangozott befektető még nem érkezett meg, így nem tudni, lesz-e elég pénz a folytatásra. A hírek szerint a legjobbakat már kinézték, az a cél, hogy a csapat gerincét megtarthassa a klub, így például a megkörnyékezett Károly Bálintot és Kónya Dávidot is, akik a legfontosabb láncszemek között vannak.

Juhász Zsolt, a PMFC sportigazgatója cáfolta, hogy a fent említett két játékos vagy a csapat gerincéből bárki eligazolna, mert a szezon végeztével sikerült mindenkivel megállapodni a folytatásról, akivel akartak. Elmondta, hat új játékossal már megegyeztek, és elsősorban olyanokat keresnek, akik felsőbb osztályokban is bizonyítottak már.

A PMFC július 5-én kezdi meg a felkészülést egy átalakuló kerettel, mely reményeik szerint jövőre aranyérmet ünnepelhet, amivel a másodosztályba jutna a csapat.

Aki biztosan távozik: Gábor Péter, Fekete Marcell, Krapecz Balázs, Erőss Csaba, Nagy Zsombor, Lőrincz Bence, Bodor Márkó, Hleba Tamás és Takács Ákos.

A csapat veterán kapusa, Sólyom Csaba is marad a piros-feketéknél, aki továbbra is egészségesnek, fittnek és motiváltnak érzi magát.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő