Újra megjelent Puskás életrajzi könyve

Hat évvel az első kiadás és öt évvel Puskás Ferenc halála után immár harmadszorra jelent meg Szöllősi György könyve a legendás labdarúgónak, az Aranycsapat kapitányának életéről a Ringier kiadásában.

hirdetés

A szerző hétfői tájékoztatása szerint a harmadik kiadásban a teljes szöveget aktualizálta, újabb kutatási eredményekkel, frissen előkerült sztorikkal bővítette, s ez az anyag több mint 500 fotót, dokumentumot tartalmaz, amelyeknek egy része athéni, madridi és brüsszeli archívumokból, törzsanyaga pedig a családi gyűjteményből származik.

A harmadik kiadás az eddigi legteljesebb, legnagyobb terjedelmű és leggazdagabban illusztrált Puskás-életrajz, s ez az egyetlen, amely hivatalosan is a család és az örökösök támogatásával, illetve jóváhagyásával került a boltokba.

A Puskás című könyv jövőre angol nyelven is megjelenik, amelyhez – hasonlóan a harmadik kiadáséhoz – Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetőedzője írt előszót.

A könyv már kapható 8900 forintért, de megrendelhető a kiadótól és partnerétől, a puskas.com-tól is 6200 forint+postaköltség ellenében.