7 C
Pécs
péntek, április 26, 2024
KezdőlapSportÚjra megjelent Puskás életrajzi könyve

Újra megjelent Puskás életrajzi könyve

Hat évvel az első kiadás és öt évvel Puskás Ferenc halála után immár harmadszorra jelent meg Szöllősi György könyve a legendás labdarúgónak, az Aranycsapat kapitányának életéről a Ringier kiadásában.

A szerző hétfői tájékoztatása szerint a harmadik kiadásban a teljes szöveget aktualizálta, újabb kutatási eredményekkel, frissen előkerült sztorikkal bővítette, s ez az anyag több mint 500 fotót, dokumentumot tartalmaz, amelyeknek egy része athéni, madridi és brüsszeli archívumokból, törzsanyaga pedig a családi gyűjteményből származik.

A harmadik kiadás az eddigi legteljesebb, legnagyobb terjedelmű és leggazdagabban illusztrált Puskás-életrajz, s ez az egyetlen, amely hivatalosan is a család és az örökösök támogatásával, illetve jóváhagyásával került a boltokba.

A Puskás című könyv jövőre angol nyelven is megjelenik, amelyhez – hasonlóan a harmadik kiadáséhoz – Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetőedzője írt előszót.

A könyv már kapható 8900 forintért, de megrendelhető a kiadótól és partnerétől, a puskas.com-tól is 6200 forint+postaköltség ellenében.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő