Indul a kispályás focibajnokság

Március 31-én indul az idén a Decathlon-kupáért kiírt Pécs városi kispályás labdarúgó-bajnokság a Várkői stadionban. A nevezőket – idén is változatlan díjért – március 19-ig várják.

hirdetés

Alig pár hét telt el a téli terembajnokság fináléja óta, máris újra szabad téren pattoghat a labda a városi kispályás bajnokságban. A PSN Zrt. által szervezett sorozatban a korábbi esztendőkével megegyező nevezési díj (csapatonként bruttó 50 ezer forint) mellett, illetve jutalmakért léphetnek pályára a csapatok.

A majdani győztesek ezúttal is értékes sportfelszerelésekkel (mezgarnitúra, labdák stb.) gazdagodnak, egyedül a névadó változott, idén a Decathlon-kupa a bajnokság tétje.

Nem változik az osztályokba sorolás rendje sem, a jelentkezőket tavalyi helyezéseik alapján most is a Szuperligába, az I. és II. osztályba, illetve a szeniorok két csoportjába, valamint a szenior +50-be várják a szervezők.

A nevezési lehetőség már megnyílt, a Várkői stadionban (Verseny u. 1.) március 19-ig várják a csapatokat, munkanapokon 8 és 14 óra között; továbbá az utolsó három napon, azaz március 17, 18, 19-én ezen kívül délután, 15.00-18.00-ig is leadhatják részvételi kérelmüket.

Bővebb infó, korábbi eredmények, tabellák, fotók: www.psnzrt.hu.