Egyre több előnnyel jár a Tüke Kártya!

Ahogy azt a közel 17 ezer pécsi megszokhatta az elmúlt években, idén is megújul a Tüke Kártya. A tavaly kiállított és matricával érvényesített plasztiklapok nyújtotta előnyöket egészen június 15-ig lehet kiélvezni, de április 29-től már gondoskodhatunk a megújításról is.

A megannyi városi kedvezményre jogosító Tüke Kártya ismét megújul hamarosan annak köszönhetően, hogy az elfogadóhelyek számát a rendszert üzemeltető Pécsi Kommunikációs Központ Kft. több mint 25 százalékkal megnövelte, a Tüke Kártyát elfogadó pécsi vállalkozások és szolgáltatók száma jelenleg több mint 550-re rúg.

Idén is egy különleges hologramos matricával érvényesítik majd a már kiváltott Tüke Kártyákat gördülékeny és gyors ügyintézés, valamint a költséghatékonyság érdekében.

  Annak érdekében, hogy a közel 17 ezer pécsi kártyatulajdonos a legkényelmesebben tudjon gondoskodni kártyája megújításáról, a 2018-as Tüke kártyák egészen 2019. június 15-ig érvényesek!

Aki kártyája érvényességének meghosszabbítása mellett dönt, az ezt a Széchenyi tér 1. szám alatti Tüke Kártya-irodában, továbbá a Millennium Üzletházban, a Siklósi úti Biokom központi ügyfélszolgálatán, valamint a Csontváry úti ügyfélszolgálaton (Csontváry út 10.) teheti meg április 29-től. 

Tüke Kártya ügyfélszolgálat
Széchenyi tér 1.
H-P.: 09.00 – 18.00

Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálati Iroda Millenium Üzletház – Millenium Üzletház, Rákóczi u. 60.
Hétfő-Szerda: 7.30-16.30
Csütörtök: 7.30-17.30
Péntek 7.30-12.30

Biokom NKft. ügyfélszolgálata

Siklósi út 52.

Nyitvatartási idő:     

hétfő-péntek: 8.00-18.00

szombat: 8.00-13.00 

Tüke Busz Zrt. Bérletpénztár

Csontváry u. 10
Nyitvatartási idő:

hétfő-péntek: 08.00-16.00

 

 

 A kártya meghosszabbítási díja változatlanul 1000 forint.

Ha valaki egy új kártyát igénylő pécsinek ajánlja a városkártya progarmot, és az új tag kiváltja kártyáját a fenti irodák egyikén, az ajánló 50 százalékos kedvezménnyel újíthatja meg kártyáját, aki pedig kettőt vagy több új tagot ajánl, az ingyen hosszabbíthatja meg a pécsiek összetartozását erősítő városkártyáját.

A Tüke Kártya Programról szóló friss híreket és információkat a tukekartya.pecs.hu weboldalon, a városkártya Facebook-oldalán, valamint a pecsma.hu felületén és a Pécsi Hírek hasábjain találhatják meg.

 Ahogy eddig is, idén is a pécsi állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkezők élhetnek a Tüke Kártya nyújtotta előnyökkel.

A Tüke Kártya segítségével továbbra is kedvezményesen érhetőek el a pécsi tömegközlekedés bérletei.

Újdonság idén a Tüke Kártya Programban, hogy kedvezményesen igényelhető felmutatásával a a nyártól a PÉCSIKE – városi e-közbringa bérletei.

Hirdetés