Május 1. a Malomvölgyben: imádják a pécsiek a plázst!

Jó levegő, csodálatos környezet, napozóágyak, homokos vízpart, menő játszótér a piciknek… Nem is tudnánk elképzelni jobb helyszínt ahhoz, hogy a hétvégén – ráadásul anyák napján, illetve május 1-én – együtt töltsünk családunkkal pár órát. Reméljük, kedvet kaptok galériánk átböngészése után egy kis kiránduláshoz-kikapcsolódáshoz a szépen megújult Malomvölgyi-tó körül.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Pintér János Parkmegújítási Program keretében újult meg tavaly nyáron – több pécsi helyszín mellett – a Malomvölgyi-tó környéke.

Nem csak a turistautat és az azt szegélyező növényzetet tette rendbe a Biokom NKft., tíz nyugággyal egy homokos plázst is kialakított a városüzemeltetési vállalat a kettes tónál, így bárki kiülhet egy kis napozásra, pihenésre, közben nem is olyan messze a félszigeten a gyerekek is jól szórakozhatnak a játszótéren, ahol modern fajátékok várják őket.

Mi is kint jártunk ma délelőtt, és úgy láttuk, nagyon bejött ez a pécsieknek, a játszótér tele volt, és bizony egy-két napágyat is már elfoglaltak.

Íme kedvcsináló képgalériánk:

Ti merre kirándultok a hétvégén? Várjuk fotóitokat!