Megint sikerült hazudnia az ATV-nek Pécsről

Az ATV híradása szerint direkt büntetni jöttek egy pécsi iskola tanévnyitójára a közterület-felügyelők, hogy 10 ezer forintos csekkekkel szórják tele a szélvédőket. A valóság azonban az, hogy mindössze három gépkocsi-tulajdonos kapott csomagot – a helyieknek elegük van a szabálytalankodókból, akik a közeli, szabad parkolóhelyeket figyelmen kívül hagyva inkább a záróvonalon, megállni tilosban tették le kocsijukat.

Nemrég készült riport az ATV-n arról, hogy egy pécsi iskola tanévnyitójára direkt bírságolási szándékkal érkeztek a közterület-felügyelők. A közteresek a balliberális lakájtévé szerint sorra bírságolták az autók tulajdonosait.

Érdeklődésünkre Märcz János, a pécsi közterület-felügyelet vezetője elmondta, hogy az iskolakezdésre tekintettel, akit lehetett, bírságolás helyett csak figyelmeztettek. Mindössze három autóst bírságoltak meg, mert ők a záróvonal és a megállni tilos tábla ellenére parkolták le autóikat.

Märcz János hozzátette, a balliberális ATV riportjában elhangzottak ellenére a közelben több szabad parkolóhely is volt. Így az a három autótulajdonos – akik közül az egyiket Hantosi Antal néven mutatja be a riport – az üres parkolóhelyekhez közel, totálisan tilosban helyezte el gépjárművét. Märcz szerint ezeken a helyeken ráadásul a forgalmat is akadályozták az autók.

– A tanévkezdés idején valamennyi iskolánál jelen vannak a rendőrök, polgárőrök vagy a közterület-felügyelők. Ők ilyenkor a gyalogos-átkelőhelyeknél segédkeznek a piciknek az áthaladásban, hiszen ilyenkor rengetegen kelnek át az utakon. A rendfenntartók tehát a polgárok biztonságát őrzik – fogalmaz a pécsi közterület-felügyelet vezetője.

A hírt egyébként egy olyan riporter jegyzi, aki folyamatosan kampányol a Fidesz ellen, aki saját Facebookján azt írja magáról, hogy „cuki pszichopata”, és aki a fideszes Matolcsy György megverésére buzdít egyik posztjában, méghozzá az alábbi szavakkal és kiváló helyesírással: „valaki b…a mar tarkon a Kuszaaszemet”.

Úgy tudjuk, hogy a riporter is érintett volt a bírságolás ügyében.

hirdetés

Hirdetés