Nemzetközi hírnévvel kecsegtet ez a pécsi szépségverseny

A nemzetközi Miss Alpok Adria Szépe nemcsak azoknak a pécsi lányoknak kiugrási lehetőség, akik modellkarrierre vágynak, hanem azoknak is, akik valamilyen nemes ügy nagyköveteként szeretnének hangot adni véleményüknek. Három év szünet után idén újra Pécsen is megszervezik a nívós versenyt, a megyei előválogatóra január 15-ig tudnak jelentkezni a csinos hölgyek. 

A 2019-es Miss Alpok Adria Szépe Baranya megyei fordulója sok mindenben más, mint egy átlagos szépségverseny. Ahogy Lánczos Benkő Tímea, pécsi stylist, az esemény egyik főszervezője fogalmaz, azon túl, hogy a modellkarrierre vágyó fiatal nők nemzetközi bemutatkozási lehetőséghez juthatnak, az olasz székhelyű Miss Alpok Adria Szépe azért is példátlan, mert olyan nőknek a jelentkezését is szívesen fogadják, akiknek nem csak a külsejük megnyerő.

Az idei győztes magyar hölgy, Domján Dóra. Fotó: Weinhardt Csaba

– Az esemény másik főszervezőjével Notheisz Ivettel, a Futureal pécsi vezetőjével fontosnak tartjuk, hogy ne csak a külső szépséget értékeljük a baranyai előválogató során. Egy szépségkirálynő azon túl, hogy megjelenésével is leveszi az embert a lábáról, könnyedén el tudja érni, hogy nyilvánosságot kapjon az általa képviselt, nemes ügy, gondolat – mondja Lánczos Benkő Tímea.

Elmondja, hogy a pécsi elődöntő szervezésébe igyekeznek olyan tervezőket, vállalkozókat bevonni, akik nagyban hozzájárulnak az esemény színvonalához. Így például a tizenkét delegált lány pécsi tervezők ruháiban vonul fel, de a nyeremények is rendkívül értékesek lesznek.

Nemzetközi sikert is elérhetnek a pécsiek!

A többi szépségversennyel ellentétben a Miss Alpok Adria Szépe azért is kiemelkedő jelentőségű, mert nemzetközi sikert is el lehet vele érni. Lánczos Benkő Tímea beavat, hogy a szakmai zsűri által kiválasztott megye szépe – és a különdíjas is – továbbjut az országos döntőbe, onnan pedig egyenes út vezet a nemzetközi válogatóba a nyerteseknek. A Miss Alpok Adria Szépe nemzetközi porondján egyébként még tíz ország győztesei küzdenek majd a címért, egy országból három nyertes utazhat ki a döntőre.

– Ezt a versenyt olyan pécsi hölgyeknek is ajánljuk, akik bátran vállalnak fel fontos ügyet. A szépség nem csak abból fakad, hogy valakinek csinos a mosolya, hanem abból is, hogy teljes vállszélességgel kiáll valami mellett. A szponzoraink is vadásszák az ilyen bátor nőket – zárja Tímea.

A Miss Alpok Adria Szépe Baranya megyei felvonására ITT tudunk jelentkezni egészen január 15-ig. De a szervezők szponzorok, támogatók jelentkezését is szívesen várják.

Hirdetés