No Bajner, No Party – csatárt igazolt a PMFC

Nem akármilyen játékossal erősít a PMFC: a Borussia Dortmundot és az angol másodosztályt is megjáró 29 éves Bajner Bálint érkezik a piros-feketékhez. A hazai futballéletben jártasak már ismerhetik a nevét, több, egészen furcsa nyilatkozata tette őt egy időben a szurkolók céltáblájává, igazi internetes mémmé.

Az idén 30. életévét betöltő futballista a Sopron színeiben mutatkozott be az NB I-ben, onnan Romániába, majd az angliai West Ham Unitedhez került kölcsönbe. Miután Romániában lejárt a szerződése, Kispestre igazolt. Náluk 35-ször lépett pályára. Ezután ismét Angliába került, az Ipswich Town-nál 7 alkalommal szerepelt.

Az olasz hatodosztály jött, amit a német Borussia Dortmund követett. 2014-ben az angol Ipswich Town-nál 7 mérkőzésen szerepelt. A harmadosztályú Notts County lett a következő állomás, majd 2015 őszén a Paksi FC szerződtette. 2016-ban jött az olasz harmadosztály a Modenával.

Bajner Bálint és Kulcsár Árpád sportigazgató

Később visszatért a Dortmundhoz, ott a negyedosztályban szerepelt. Az elmúlt másfél év során szabadon igazolhatóvá vált, így kereste fel a PMFC.

– Nagyon örülök, hogy a PMFC-ben folytathatom. A döntés kapcsán több okot is kiemelnék, így a klubnál zajló szakmai munkát, a vezetőség, valamint a vezetőedző személyét, nem utolsósorban pedig a szurkolókat. Ezek számomra a legnyomósabb indokok, a többit pedig nekem kell beleraknom a pályán nyújtott teljesítményemmel. Nagyon jó támadófocit játszik a csapat, a mérkőzések során rengeteg helyzetet dolgoznak ki. Az a cél, hogy minél sikeresebbek legyünk a bajnokságban és kiszolgáljuk a szurkolókat, hiszen értünk van a foci – hangsúlyozta Bajner Bálint.

(Forrás: PMFC)

Mutatunk néhány videót arról, mi is az a “No Bajner, no Party”, és ITT egy cikk arról, hogyan és miért születtek ezek a videók: 

hirdetés

Hirdetés