Vasárnap visszatér a hagyományos pécsi vásár!

Április 11-től a korábban megszokott szolgáltatásokkal és árusokkal fogadja a pécsieket a vásár – tájékoztatta lapunkat a pécsi önkormányzat.

hirdetés
Uránia Mozi

Vasárnaptól újra a „klasszikus” piac várja az érdeklődőket a pécsi vásártéren. Minden árus kipakolhat, de a büfék továbbra is csak elvitelre szolgálhatnak ki az érvényes kormányzati szabályok értelmében – derül ki a városháza közleményéből.

A vásártér munkatársai fokozottan ellenőrzik a maszkok szabályszerű használatát, mely továbbra is kötelező, és fontos a védőtávolságok megtartása is.

Az árusoknak pedig a maszk és a gumikesztyű használata is kötelező.

Április 12-én, hétfőn kinyit a Búza téri ügyfélszolgálati pont is, onnantól a megszokott módon és időben, 8.00 és 15.00 között tudnak személyesen ügyet intézni, bérleti díjat befizetni a PVH bérlői.

Mint olvasható a közleményben, a vásártéri árusítóhelyeket érintő, eredetileg március végén esedékes helyszíni helybiztosítások és helypénzbefizetések napja a korlátozott működés miatt későbbre tolódott.

Az árusítók a vásártéren április 18-án 6.00 és 13.00 között tudnak befizetni.

A Pécsi Vagyonhasznosító április 18-ig minden vásártéri bérlőjének megszokott helyét fenntartja, és a bérletkedvezményt sem veszítik el.