Az ünnepek alatt felfüggeszti az E.ON a kikapcsolásokat

Az ünnepekre való tekintettel az E.ON csoport úgy döntött, hogy 2011. december 15-től 2012. január 6-ig felfüggeszti a számlatartozás miatti kikapcsolást. Ez a vállalás mind az áram-, mind a gázszolgáltatást igénybe vevő lakossági ügyfelekre vonatkozik – közölte a szolgáltató szerdán.

hirdetés

“Az E.ON az érintett családok jelenlegi nehéz gazdasági helyzetére való tekintettel felelős vállalatként a 60 napot meghaladó tartozás miatti kikapcsolások időszakos szüneteltetésével kíván hozzájárulni ahhoz, hogy a karácsony és szilveszter körüli ünnepi időszak érintett ügyfelei számára zavartalanul telhessen” – olvasható közleményükben.

Azokat a lakossági fogyasztókat, akik áram- vagy gázszámlájuk rendezésével elmaradtak, az önkéntes moratórium ideje alatt nem kapcsolják ki a szolgáltatásból, így az ünnepek alatt továbbra is rendelkezésükre áll majd a szükséges energiaellátás.

A felfüggesztés az E.ON Energiaszolgáltató Kft.-vel szerződésben álló lakossági ügyfelek esetében érvényes, a moratórium más energiakereskedővel szerződött, illetve nem lakossági ügyfelekre nem vonatkozik – emelte ki a kommüniké.