Fidesz: az emberek áprilisban és októberben is változást akartak

Az emberek áprilisban és októberben is változást akartak, teljesen mást, mint amit a szocialisták csináltak az elmúlt nyolc évben, és felhatalmazást adtak mindarra, amit a Gyurcsány-korszak nem tudott és nem akart megoldani – reagált Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője Kiss Péter (MSZP) szavaira szombaton.

hirdetés

Kiss az MSZP Baloldali Tömörülés Platformjának országos értekezletének kezdete előtt azt mondta: a kormány átrendezi az országot, úgy, ahogy azt “mi nem akarjuk”, és amihez az emberek sem adtak felhatalmazást.

“Ha Kiss Péter nem vette volna észre, idén áprilisban és októberben az emberek kétszer is világossá tették, hogy egyáltalán nem érdekli őket, mit akar az MSZP” – reagált Szijjártó a szocialista politikus szavaira. A miniszterelnök szóvivője az MTI-nek küldött közleményében azt írta: “az emberek változást akartak, teljesen mást, mint amit a szocialisták csináltak az elmúlt nyolc évben”.

“Az emberek felhatalmazást adtak a gazdaság talpra állítására, a munkahelyteremtésre, az adócsökkentésre, a pofátlan végkielégítések megadóztatására, a nyugdíjak megvédésére. Vagyis mindarra, amit a Gyurcsány-korszak nem tudott és nem akart megoldani” – fogalmazott, majd leszögezte: “a nemzeti ügyek kormánya az emberek által kijelölt úton halad tovább”.