Két csoport verekedett, egy rendőr is megsérült – Frissítve!

A Független Hírügynökség értesülései szerint az intézkedő rendőrt is megütötték abban a verekedésben, amely két família között tört ki a pécsi Kertvárosban csütörtökön este.

hirdetés

A két család egy autón veszett össze, majd verekedni kezdtek. A szétválasztásukra kiérkező rendőrjárőrt is megtámadták, információik szerint az egyik intézkedő rendőr a szemén sérült meg, akit kórházba kellett, hogy szállítsanak a mentők. A helyszínre ezt követően nagy erővel, több mint tíz autóval vonult ki a rendőrség, amely végül szétválasztotta a verekedőket.

Frissítve (10:57)

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye:

“Összesen tíz járőr, hét kommandós és három nyomozó sietett Pécs-Kertvárosba csütörtök este, miután valaki telefonon jelezte, hogy az utcán tömegverekedés készülődik.

Kettő tíz-tíz fős csoport akart egymásnak esni, állítólag azért, mert egyikük pofont kapott egy diszkóban. A rendőrök a két társaság közé álltak, és azokat, akik az első felszólításra nem távoztak, megbilincselték és előállították. Az elfogások közben egy rendőrnő könnyebben megsérült. Nyolc személlyel szemben indult büntetőeljárás csoportos garázdaság miatt, ketten őrizetben vannak, előzetes letartóztatásukról napokon belül dönt a bíróság.”

hirdetés
Hirdetés

Comments are closed.