Négyes koccanás, lopás és családi riadalom

A szerdai nap sem telt eseménytelenül a pécsi rendőröknek, akiket többek között egy négyes koccanáshoz, valamint egy lopáshoz is riasztottak, de egy kétségbeesett családnak is segítettek megtalálni a belvárosban elkeveredett gyermeküket.

hirdetés

Négy autó koccant egymásnak még szerda reggel Pécsett, az Athinay úton, amikor is a leghátsó vezető nem tartott kellő követési távolságot és az előtte lévőnek ütközött. Az pedig a következőt lökte neki a legelöl haladónak. Szerencsére személyi sérülés nem történt, a baleset okozójával szemben intézkedtek a rendőrök.

Lopás is történt még aznap délután: fél órára hagyta magára autóját egy pécsi az utastérben egy 50 ezer forintot érő fűkaszával. Mire visszaért az autó jobb első ablakát már betörték, a szerszámnak pedig lába kelt. A gépkocsiban a rongálással további 30 ezres kár keletkezett.

Egy belvárosban sétáló család tagjai körében okozott riadalmat szintén szerda délután, hogy egyik pillanatról a másikra eltűnt szemük elől ötéves gyermekük. A kisfiú személyleírását azonnal kiadták a rendőröknek, akik nagy erőkkel kezdték meg a keresést. Az eset szerencsésen végződött, a gyermeket húsz perccel később megtalálták néhány utcával távolabb ,és épségben visszajuttatták szüleihez.